2021. június 24., csütörtök

Porszívó zsák Swirl Y30 MicroPor? Plus 4 db - Jelenlegi ára: 5 390 Ft

 Y 30 MicroPor? PLUS porszívózsák
Tartalom: 4 db porzsák és 1 db szűrő
Megfelel a következőkhöz: LG, Clatronic, Rowenta és más porszívó típusok
MicroPor? Plus antiallergén szűrés
A Swirl MicroPor? Plus szűrő a látható tisztaság maximumát nyújtja. Ez az eljárás nemcsak a normál háziport, hanem mindenfajta allergén port: pollenek, penészspórák, atkapiszok és baktériumok formájában összegyűjti a porzsákban. Allergiás személyek részére ez mentesülést jelent a helyiség levegőjében található allergén finomportól.
Pro Nature
A Swirl új fejlesztései ? a környezet érdekében. Az új Swirl porszívózsákok a Pro Natura pecséttel legalább 40 %-ban újrahasznosított anyagokból készültek. A Swirl cég ilymódon hozzájárul a környezetvédelemhez és a kíméletes anyagfelhasználáshoz.
A legnagyobb szívóerő érdekében a tele porzsák eléréséig
A Swirl AirSpace? technológia gondoskodik a por egyenletes eloszlásáról a zsákban, és ezzel a hosszabb élettartamról is. Ezáltal a porzsákot ritkábban kell cserélni, tehát kevesebb hulladék keletkezik.
TÜV által bizonylatolva
A TÜV NORD, egy független tesztlabor a finompor, allergén anyagok és csírák szűrését, valamint a szívó teljesítmény szintentartását vizsgálta és jóváhagyta. Ezen okok alapján a Swirl MicroPor Plus Filter porszívózsákok a TÜV NORD jelzés viselésére jogosultak.
Swirl MicroPor? Plus porszívózsák ?
... a Swirl MicroPor? Plus porszívózsák lekerekített sarkai a termék dizájnjának fontosságát bizonyítják? Nem, mivel itt működik a funkció optikája: tökéletes illeszkedést biztosít minden porszívóhoz, és ezzel biztosítja a portároló tér optimális kihasználását a porszívóban.
Jellemzők:
AirSpace? technológia
MicroPor? anti-allergén szűrés
Dirtlock porelzáró.
Műszaki adatok:
Tartalom: 4 db ? Tartozék típus (porszívó): Porszívó zsák
Szállítás tartalma:
4 db porzsák, 1 db motorszűrő.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #251771


Jelenlegi ára: 5 390 Ft
Az aukció vége: 2021-06-25 03:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése