2021. június 30., szerda

XBOX ONE - Sniper Elite III (3) - Jelenlegi ára: 4 320 Ft

Sniper Elite III (3)
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
Visszatér az egyik legismertebb mester lövészkedős sorozat, melynek legújabb részében ismét puskánk távcsövén keresztül szemlélhetjük a második világháború eseményeit. A Sniper Elite 3 az eddigieknél is komolyabb fordulatokat és izgalmasabb játékmenetet tartogat, így nem árt alaposan felkészülni, mielőtt nekivágnánk a kalandnak...
A legjelentősebb változást talán az új helyszín jelenti, mely egyben új lehetőségek sokaságát is jelenti: ezúttal az afrikai hadszíntereken bizonyíthatjuk, hogy képesek vagyunk akár egy-egy golyóval is közelebb kerülni a világháború végéhez.
A Sniper Elite 3 persze nem csak kimondottan a mester lövészkedésről szól; bőven lesz részünk izgalmas  fedezékharcokban és feszült hangulatú lopakodásban is, a nagy, nyitott területek miatt pedig gyakran teljesen ránk van bízva, hogyan közelítünk az adott küldetés célpontjához.
A sorozat történetében először a Sniper Elite 3 az új generációs konzolokon, így Xbox One-on is tiszteletét teszi, ez pedig főleg a grafikán látszik meg: hihetetlenül élethű helyszíneken kamatoztathatjuk mesterlövész-képességeinket!
A használt játékszoftverek esetében a digitális kóddal aktiválandó tartalmak már nem részei a használt változatnak!
 
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 4 320 Ft
Az aukció vége: 2021-06-30 13:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése