2021. május 31., hétfő

Gorenje R6192DW Egyajtós Hűtőszekrény (gázszivárgós?) 1Ft !!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A hűtőgép hátlapján a felső negyedében fagyás keletkezik, kb. 5mm. Valószínűleg szivárog a gáz valahol. Inkább vettünk másikat, ezért eladó. Az egyik rekesz foggantyújánál repedés van (kép), de betolt állapotban nem látszik. 3 és fél éves. Jelenleg is forgalmazzák, új ára 125e HUF.
Műszaki adatok
Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán
E
Ajtó anyaga
Acéllemez
Szín
Fehér
Készülék színe
fehér
Ajtónyitás
Megváltoztatható ajtónyitásirány
Állítható lábak
2
Klímaosztály
SN, N, ST, T
Fagyasztási hőmérséklet intervallum jelzés ("csillagszám")
Friss étel
Termékleírás
Teljes űrtartalom
368 L
Normáltér űrtartalma
368 L
Vezérlés
Kijelző
LCD kijelzős elektronikus egység
Hűtőtér felszereltsége
Tojás/Jégtartó
1 x 7
Palacktartó az ajtóban
Üvegtartó polc rögzítő ujjacskákkal, Üvegtartó polc rögzítő ujjacskák nélkül
Polcok a hűtőajtóban
3 db függőlegesen csúsztatható SimpleSlide ajtópolc, 1 db fix alsó ajtópolc
Technikai adatok
Becsült éves energiafogyasztás
119 kWh
Zajszint
38 dB(A)re1pW
Méretek (SZx M x M)
60 × 185 × 64 cm
Csomagolási méretek
64 × 191 × 75 cm
Nettó súly
59, 5 kg
Bruttó súly
62, 5 kg
Csatlakoztatási teljesítmény
60 w
Biztosíték információ
10 A
Cikkszám
550645
EAN kód
3838942114083
IONGENERÁCIÓ
Az ION generációs kombinált hűtőszekrények a Gorenjét egyértelműen a piac vezető márkái közé emelik. Minőség és érték tökéletes egységét tükrözik anyagminőségben, stílusos designban, kiváló minőségű polcokban és számos más funkcionális fejlesztés tekintetében. A termékskála fejlesztésekor tudatosan különös figyelmet szenteltünk a készülék belsejében a lehető legjobb klíma kialakításának. Az összes korszerű megoldásunk alapja az IonAir ionizációs technológia, amely teljes mértékben imitálja a természetben lejátszódó ionizációs folyamatot és felfrissíti a hűtőszekrény belsejében levő levegőt. A készülék egészében történő tökéletes keringetéséhez és az oxigén minden sarokba történő eljuttatásához kiemelkedő hatásfokú ventilációs rendszert fejlesztettünk ki - az új generáció felső kategóriás modelljeinél a MultFlow 360° -at, az alapmodelleknél pedig a Dinamikus Hűtés rendszert. Az adaptív öntanuló technológia teljesen új, innovatív megközelítést jelent a piacon. Egy rendkívül intelligens érzékelő rendszer feljegyzi, hogy legutolsó bő egy hétre vonatkozóan a felhasználó mikor és hány alkalommal nyitotta ki az ajtót, és ennek megfelelően szabályozza a kompresszor működését az egyenletes belső hőmérséklet és az ideális klíma elérése érdekében. Üdvözlünk az ION generációs Gorenje hűtőszekrények világában, amelyet a természettel való tökéletes összhang ihletett.
CrispZone zöldségtároló rekesz páratartalom szabályozással
A kert frissességével
Nagy fiók a hűtőszekrényben a zöldségek és gyümölcsök számára. Beállíthatod a páratartalom szintjét a fiókon belül a HumidityControl rendszer segítségével, így a zöldségek és a gyümölcsök hosszú ideig frissek, táplálóak és ropogósak maradnak.
FreshZone frissen tartó rekesz
Friss, mintha épp most szedted volna le a fáról
A legalacsonyabb hőmérséklettel rendelkező fiók a normáltérben, amely ideális húsok, gyümölcsök és zöldségek tárolására. Az élelmiszer hosszabb ideig megőrzi aromáját, színét és ízeit.
SlotIn funkció
Szabad ajtóhasználat
Végre a fal vagy más készülék mellé is helyezheted a hűtődet! A SlotIn kivitelezésnek köszönhetően a polcokat és fiókokat akkor is teljesen ki tudod húzni, ha a hűtőszekrény ajtaját csak derékszögig nyitottad ki. Ez a megoldás ideális hűtőszekrényednek a fal vagy egy másik készülék mellé történő elhelyezése esetén
DynamiCooling ventilációs rendszer
Egyenletes hőmérséklet a hűtőben
Egy keringető rendszer, amely a továbbfejlesztett ventilátornak köszönhetően hozzájárul a normáltérben a hűs levegő állandó és egyenletes áramoltatásához. Az IonAir technológiával kombinálva természetes mikroklímát teremt a hűtőszekrény belsejében és elpusztítja a baktériumok akár 95%-át, és eltűnteti a kellemetlen szagokat. Az IonAir technológia a DynamiCooling rendszerrel a Gorenje kombinált hűtőszekrényeinek új generációjának alapmodelljeiben (Essential dizájnvonal) található meg.
Zsanérral felszerelt fogantyúk
Könnyű ajtónyitás
A kényelmes, megerőltetés nélküli ajtónyitást a zsanérral ellátott, ergonomikus kialakítású fogantyú biztosítja. Kiváló anyagának, és a tudatos elhelyezésnek köszönhetően kellemes fogású és ízléses megjelenésű.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-06-01 03:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése