2021. május 28., péntek

Agent Provocateur - Maitresse (50ml) - EDP - Jelenlegi ára: 6 083 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
A Maitresse ellenállhatatlan, titkos fegyver, egy édes és szexi illat, ami nem annyira hangsúlyos, és szégyentelen, mint az első AP illat, de mégis csábító és ellenállhatatlan.
 A kompozíció aldehideken alapul. A szenvedélyt a fehér lótuszszirmok, az ylang-ylang és az ibolya adja, ezek vezetnek a parfüm szívéhez, melyet a jázmin, a rózsa és az oshmantus virága tesz édessé. A parfüm alapját az írisz, az ámbra, a pacsuli és a szarvasbőr adja.
A parfüm megalkotója Azzi Glasser.
 A márkát a méltán ismert tervezőnő, Vivienne Westwood fia, Joseph Corré és Serena Rees alapította 1994-ben.
Joseph stílusa lázadó, kreatív és merész, nem véletlen tehát, hogy összességében ezek a tulajdonságok jellemzik tehát az Agent Provocateur összes kollekcióját. Joseph köztudottan rendkívül makacs ember is ezek mellett, ezt példázza, hogy a brit királyi család kitüntetését (a divatvilágért tett fáradozásaiért) nem vette át 2007. júniusában ? tiltakozásul Tony Blair iraki háborús tevékenysége ellen.
 A nevéhez hűen a márka fő célja, hogy szakítson a brit prüdériával: a csábítás, a vágykeltés, az ösztönök és a nőiesség állnak a középpontban. Reklámjaik provokatívsága sokakat megbotránkoztatott az elmúlt években, ám talán éppen emiatt szerepel számtalan sztár örömmel kampányaikban, mint például Kylie Minogue, Kate Moss és Paris Hilton is. 2000 óta már saját parfümöt, emellett számos kiegészítőt is forgalmaznak, melyek ugyanúgy különlegesek, mint a fehérneműk. Megalakulásuk óta, világszerte már több mint 13 ország olyan nagyvárosaiban forgalmazzák termékeiket, mint például New York, Las Vegas, Los Angeles, Párizs, Bécs vagy Berlin. Az első boltot 1994-ben, London Soho negyedében a Broadwick Street-en nyitották, de parfümjeik világszerte elérhetőek.


Jelenlegi ára: 6 083 Ft
Az aukció vége: 2021-05-28 15:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése