2018. november 27., kedd

220m2 ProInstrument ULTRAHANGOS NAPELEMES MADÁRRIASZTÓ DUPLA PIEZÓS GALAMBRIASZTÓ SOLAR ÁLLATRIASZTÓ - Jelenlegi ára: 9

Állapot: bontatlan eredeti csomagolásban
Kereskedő cégként működünk: új, gyári, bontatlan termékek ÁFA-s számlával és garanciával.
Minden termékünket fix áron étékesítjük, azonnal megvásárolhatóak!
Termékjellemzők:  
5 év garancia  220m2 ProInstrument ULTRAHANGOS NAPELEMES MADÁRRIASZTÓ DUPLA PIEZÓS ÁLLATRIASZTÓ VADRIASZTÓ PIR GALAMBRIASZTÓ SOLAR MACSKARIASZTÓ KUTYARIASZTÓ 5 év GARANCIA
ProInstrument Line dupla piezó hangszórós, ultrahangos PIR érzékelős madarak , és egyéb állatok, vadak ellen zavaró ultrahanggal támad, hogy megakadályozzák veszélytelen sokféle állatok, beleértve a madarak, galambok, denevérek, sasok, vadak, macskák, kutyák stb. Szelektíven visszaveri az állatok, amelyek nem kívántak a kertben, erkélyen , stb.. A termék nem káros az emberek vagy háziállatokra. Ezt fel lehet használni a kertben, gazdaságban, erkély, és egyéb szabadtéri környezetben. Könnyű és biztonságos a használata. Nem méreg, No Chemical. be ki kapcsoló üzemmódok is beállíthatóak.
A kialakításából fakadóan bárhova elhelyezhető, leszúrható tartozék karójával, illetve letehető. A riasztó ingyen a napenergia felhasználásával környezetbarát módon tartja távol az állatokat. A riasztó működésbe lép, ha egy állat belép az IR érzékelő hatókörébe, amely éjszaka is lát. Ha az állat eltávolodik, a készülék idővel lekapcsol. Amint az érzékelő észleli az állat mozgását és hőjét, magas  ultrahangot hallja. Ez az ultrahang az emberi fül számára nem érzékelhető. A napenergiával való töltés ( max kb 8 óra), folyamatos működésre elegendő a beépített akkuval. A készülék burkolata időjárásálló ABS ház.
Az infravörös mozgásérzékelő észleli a meleg testet, amely a megfigyelt terület (110 fok ív). Miután a test már kimutatható, küld ultrahangos hangok, ami nem hallható az emberi fül számára a legtöbb esetben. Az állat megijedt a ultrahangtól szűrődik ki a készülékből. Ez megijesztette az állatok még, és növeli annak az esélyét, hogy eltávozzon az állat a kert távolabbi részéből is.
Leírás:
-zavarja: madarak, galambok, macskák, kutyák, rókák, és rágcsálók
-Lefedettség max 220m2
-110 fokos szögben PIR érzékelő éjjel is lát, érzékelési távolság kb 10-12 méterről, az ultrahangos jel aktiválja 15 másodpercre.
-támad: dupla piezó hangszórókkal ultrahanggal
-frekvencia: 18k-40KHz
-Anyaga időjárásálló ABS
-Méret kb 15 * 9 * 9cm leszúrókaróval kb 40cm magas
-tápellátás 4xAA ceruza akkumulátor tartozéka
-Szerelési mód Fal, fa, leszúrás
Postaköltség és szállítási feltételrendszer fentebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás ennek a terméknek az esetében, általában 1-21 munkanap. Ideiglenes termékhiány időközben előfordulhat. Kérjük, tekintse meg további kínálatunkat www. vatera. hu/listings/index. php? us=vevax

Jelenlegi ára: 9 660 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 13:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése