2022. november 5., szombat

W. Hoffmann pianínó, állítható zongoraszékkel és Wittner metronómmal - Jelenlegi ára: 115 000 Ft

Eladásra kínálom használt W. Hoffmann márkájú pianínó zongoránkat állítható magasságú zongoraszékkel és Wittner / Taktell Piccolo metronómmal. A szett kényelmes választás, ha egyben szeretné letudni a hangszer tanuláshoz szükséges eszközök vásárlás, de ha nincs szükség az extrákra, a zongora önmagában is elvihető.
~ A zongora:
W. Hoffman márkájú, 3 pedálos, világosbarna pianínó. Ahogy a képeken is látható, szépséghibával rendelkezik: a lakkozott fa felülete sérült a billentyűzet alatt. Ezt leszámítva remek állapotban van, és szép, gazdag a hangzása. Hangolás nélkül kínáljuk eladásra (szállításkor úgyis elállítódna).
~ A zongoraszék:
Keményfából készült, lakkozott (a lakk kicsit karcos) zongoraszék. A magassága állítható, így kisgyerektől felnőttig bármilyen korú zenész kényelmesen használhatja.
Az ilyen zongoraszékek újonnan 20-25 eFt körül kaphatók.
~ A metronóm:
Hagyományos, német gyártmányú, hibátlan állapotú Wittner 831 Piccolo típusú metronóm. Ütemterjedelme 40-208 közötti. Újonnan kb 20 eFt.
A pianínó + zongoraszék + metronóm együttes ára 115 000 Ft.
A pianínó önmagában 90 000 Ft. (Ha csak ezt kéri, üzenetben jelezze, és módosítom a hirdetést. )
Helyszíni banki utalás preferált, de készpénzt is elfogadok. Igény szerint ingó adásvételi szerződést is írhatunk.
A zongora Kaposvár Donner városrészében, családi ház földszintjén található. A lakásból egyenes út visz a hátsó kerti nagykapuhoz, így az elvitele nem túl bonyolult. (Szállításban segíteni nem tudunk. )
Megtekintés, kipróbálás előzetes időpont egyeztetés alapján.

Jelenlegi ára: 115 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-06 02:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése