2022. szeptember 20., kedd

Forcell Card szilikon hátlapvédő telefontok külső kártyatartó zsebbel - Samsung Galaxy A53 5G, Fe... - Jelenlegi ára: 1

 A kártyatartó zsebbel ellátott Forcell Card szilikon telefontok könnyű hozzáférést biztosít a ténylegesen használt hitelkártyához és azonosítóhoz.
Telefonja és hitelkártyája mindig kéznél van
A piacon kapható telefontokok túlnyomó többsége nem kínál kártyák vagy dokumentumok tárolásának lehetőségét. A pénztárca tok viszont olyan megoldás, ami nem mindenkinek tetszik. A Forcell Card egy tok, melynek köszönhetően mindig kéznél lehet a telefon és a kártya.
Napi védelem
A Forcell Card Case megvédi a telefon hátulját, éleit és hátulját a karcolásoktól és sérülésektől. Nincs több karcolás, még akkor sem, ha a kulcsokat és a telefont ugyanabban a zsebben helyezi el. Nincs többé az okostelefon véletlen kiejtése a kezéből ? ez a csúszásgátló bevonatnak köszönhetően lehetséges. A Forcell Card védelmet nyújt az ujjlenyomatok ellen is.
100% illeszkedés
A tok rugalmas szilikonból készült. Ez az anyag garantálja, hogy a tok tökéletes illeszkedést biztosít a készülékhez. Ezen kívül minden kivágás és gomb tökéletesen integrálva van a telefonmodellbe.
Az induktív töltés a Forcell Card tokon keresztül működik. A telefon vezeték nélküli töltéséhez nem kell eltávolítania a tokot.  
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: #501427


Jelenlegi ára: 1 810 Ft
Az aukció vége: 2022-09-21 04:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése