2022. augusztus 12., péntek

Lego Harry Potter BRICKHEADZ 40496 Voldemort, Nagini és Bellatrix Bontatlan,Új!!! - Jelenlegi ára: 7 980 Ft

Lego Harry Potter BRICKHEADZ 40496 Voldemort, Nagini és Bellatrix,  GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.
A NYOMTATOTT LEGO KATALÓGUSBAN NE IS KERESSE, EXKLUZÍV-,  EGYEDI HANGULATÚ ÉS MEGJELENÉSŰ KÉSZLET!!!
GYŰJTŐKNEK KIMONDOTTAN AJÁNLOM!!!
 
 A doboz mérete 26x14x7 cm, amely magában rejt 344db legóelemet, amikből összerakhatjuk a világhírű  Harry Potter  filmek három főszereplőjét, úgymint Voldemort Nagyúr, Nagini a Kígyója és Bellatrix Lestrange.
A világhírű és kultikus  Harry Potter  téma végre itt van  LEGO  BRICKHEADZ  formában is! A témához hű dizájnú és jellegzetesen "nagyfejű" emberkék jól mutatnak  akár még egy munkahelyi íróasztalon is.
 A doboz elején látható  BRICKHEADZ  logo, a legók több témáját felölelő, kimondottan egyedi építési stílust jelez. Leginkább a jópofán tömzsi és nagyfejű megjelenésről lehet már messziről megismerni az építhető figurákat.  
Maga a  BRICKHEADZ  tehát nem egy téma, mint a City vagy a Star Wars, hanem egy összefoglaló neve az elemekből megépíthető kis fickóknak.  
A különlegességük a legó gyártmányokon belül, hogy gyakorlatilag bármilyen témában, filmben, rajz- és animációs filmben, a való világban létező vagy nem létező, leginkább élőlényt formáznak meg, de van példa, hogy egy emberalakot megjelenítő szobrot (lásd az amerikai Szabadságszobor) jelenítenek meg.  
A  BRICKHEADZ  széria minden egyes tagja meg van számozva a szokásos ötjegyű gyári cikkszámon kívül sőt, ha, mint ennél a doboznál is, amikor több figura van a készletben, azoknak külön sorozatszáma van. Voldemort a 143-as, Nagini a 144-es, stb...
 
Ebből következően kimondottan ajánlom azoknak, akik szeretik gyűjteni a legókat, mert rendkívül látványos egy kisebb gyűjtemény is belőlük, akár összeépítve vagy bontatlanul vannak a vitrinben, A kínálatomban van többféle is belőlük, kérem válogasson azok közül is : )
  
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Fogarasi úton (XIV. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat 
Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet,  kérem nézze meg a többit is legalul a többoldalas galériában, biztosan talál még érdekességet, üdvözlettel:
EXTRALEGO 

Jelenlegi ára: 7 980 Ft
Az aukció vége: 2022-08-13 02:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése