2021. március 31., szerda

Prémium minőségű Gucci divat napszemüveg Olaszországból! uv400! SNG011 - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Prémium minőségű divat napszemüveg, Olaszországból?!
A termék olaszországi importörtől számazik, de készleten van, magyarországon. A képen látható kicitelben, szinekben és modellekben elérhető- rendeléskor kérlek tüntesd fel a közlemény/megjegyzés rovatban, hogy melyik szin összeállítást kéred a termékből!
uv 400 as szürövel rendelkezik, mindennapos használatra alkalmas, ideális. A termék eredetiségére garanciát nem tudok vállalni. A terméket biztonságos csomagolásban küldjük, utazó tokban, dobozban. A postaköltség 1490 ft utánvételes foxpost automata illetve gls futárszállítással. 3 db felett összesen 1990 ft a postaköltség- érdemes össze beszélned, rokonaiddal, ismeröseiddel, közössen rendelni, és sporolni a postaköltségen.  A termék eredetiségére garanciát nem tudok vállalni.  Minden héten kedden postázunk, ezek a csomagok csütörötkre érnek oda!
Készletről!  Nem szükséges heteket-hónapokat várnod a termékre
Utánvétellel! Nem szükséges előre utalnod, átvételkor kell csak kifizetned a terméket.
Ajándék! Mindnen napszemüveghez küldünk ajándékba egy utazó tokot, és egy antiszattikus szemüvegtisztitó kendőt!
Több termék- olcsobb postaköltség! Mivel nagy figyelmet forditunk a biztonságos csomagolásra, egy csomagba 2 db termék fér el ezek összesen 1490 ft ért tudjuk postázni. 3 illetve több darab termék esetén összesen 1990 ft a postaköltség.


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 09:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése