2020. december 31., csütörtök

TERMO PLISZÉ, 120 X 130 CM, SZÜRKE - TONA , ÚJ! - Jelenlegi ára: 7 992 Ft

A szürke színű Tona feszített termo pliszé számos hasznos funkciót egyesít, és hő, belátás és napsütés elleni védelmével kiválóan alkalmas a hálószobában vagy a nappaliban történő használatra. A pliszé a szobák dekoratív kiegészítője lehet, és takarékos alternatívát jelent a külső tokos redőnyök helyett.
A 100%-ban poliészterből készült termo pliszé hátoldala hővisszaverő bevonattal rendelkezik, és ezáltal jelentősen hozzájárul a szoba ideális klímájához. Az ezüstszínű bevonat visszaveri a nap hősugárzását, így a szoba nyáron is kellemesen hűvös marad. Télen viszont megakadályozza, hogy a meleg levegő az ablakon keresztül a szabadba juthasson. Ez a termo pliszé egyrészt átlátszatlan, amelynek köszönhetően belátás elleni védelmet nyújt, és védi a privát szférát. Másrészt sötétítőként is működik, így a legjobb megoldás a hálószobába vagy a gyerekszobába a jótékony éjszakai pihenés biztosításához. A kényelmes oldalsó húzószerkezet, amely tetszés szerint a jobb vagy a bal oldalon is elhelyezhető, egyszerű kezelést tesz lehetővé.
A Tona termo pliszé csíptetéssel szerelhető fel. Az Easy Fix rögzítőanyag használatával egyszerűen az ablakszárnyra csíptetve történik a felszerelés – gyorsan, praktikusan és fúrás nélkül. A csomag mindkét szerelési módhoz (csíptetés és fúrás) tartalmazza a rögzítőanyagot.
Magasság: 130, 0 cm
Szélesség: 120, 0 cm
Mélység: 3, 5 cm
Szín: fehér
Anyaga: 100% poliészter
Fúrás nélkül felszerelhető


Jelenlegi ára: 7 992 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 16:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése