2020. szeptember 23., szerda

GBD-H1000-1ER G-Shock G-Squad Pulzusmérős Férfi karóra - Jelenlegi ára: 160 468 Ft


Solar funkció:
Az óra beépített napelem segítségével működik, egyéb elem nem szükséges hozzá. Egy teljes feltöltés után akár 12 hónapig is működőképes
INVERZ SZÁMLAP:
Az óra digitális kijelzőjén a számok sötét alapon inverz kijelzéssel jelennek meg.
MOBILE LINK FUNKCIÓ:
Az Android vagy IOS operációs rendszerű okostelefonra telepített program hozzáfér az NTP szerverek atompontos idejéhez. Bluetoothon keresztül az órát automatikusan szinkronizálja. A zónaidőt és a nyári időszámítás állapotát is magától beállítja.
Bluetooth kapcsolat:
Az óra Bluetooth kapcsolatot létesíthet okostelefonkkal ( IOS vagy Android rendszerű, ver SMART Bluetooth képes modellekkel ). A pontos időt automatikusan a GSM rendszer pontos idejéhez szinkronizálja. Az óra beállításait a telefon keresztül is végrehajthatja.
Rezgő jelzés:
VAN
GPS:
Az óra a Föld körül keringő műholdak ( GPS, GLONASS, QZSS ) segítségével képes a pozícióját meghatározni. Kiválaszthatja, hogy a helyzetmeghatározás másodpercenként vagy percenként történjen. Bekapcsolt helyzetmeghatározáskor lehetősége nyílik, hogy pontosan megjelenítse a futás közben megtett távolságot ( akár a magassággal korrigáltat ), képes a sebességét és az ellenörző ponthoz ( checkpoint ) viszonyított magasság különbséget is megjeleníteni. Magasság riasztás is bekapcsolható, ekkor hanggal és/vagy rezgéssel jelez az óra. Az óra képes a futó edzés mérését automatikusan elindítani ( Auto Run Detection ), köridő mérést végezni ( Auto Lap Timing ), felfüggeszteni ( Auto Pause ). Az óra a Föld körül keringő műholdak atompontos idejéhez képes szinkronizálnia magát. A szinkronizáció általában 10-65 másodpercen belül lezajlik. Ha elutazik, a pozíció meghatározása után képes az időzóna automatikus beállítására ( 40-80 másodperc alatt
1/1 stopper 100 részidővel:
A mérési egység 1/1 másodperc, a maximális mérési idő 100 óra .
100 rész-és köridő memória:
A memóriából 100 rész- és köridő kereshető vissza a dátum és a futamszám alapjáált visszaszámláló riasztás ismétléssel Az órán öt visszaszámlálandó időtartamot állíthat be. Maximum 1 óra lehet a visszaszámlálandó időtartam. Amikor a visszaszámlálás eléri a nullát az óra hanggal jelez és automatikusan elindítja a következő visszaszámlálást. Automatikus ismétlés is bekapcsolható, ekkor az utolsó visszaszámlálás lejárta után ismét elindul az első visszaszámlálás. A visszaszámlálandó időtartamokat könnyedén a telefonról is beállíthatja.
Világidő:
Városkód alapján az óra automatikusan meghatározza az ottani zónaidőt
4 egymástól független napi ébresztés ismétléssel:
Az órába 4 egymástól független ébresztési időpontot állíthat be. Az óra minden nap, az ébresztési időpont elérésekor, majd utána többszöri ismétléssel jelez
Teljesen automatikus naptár:
Az óra a napot automatikusan a hónapoknak, éveknek sőt még a szökőéveknek is megfelelően lépteti.
Nap neve jelzése:
A kijelzőn megjelenik a nap angol nyelvű rövidítése.
Teljesen automatikus LED-LIGHT világítás:
Sötétben, ha az órát a szeme felé mozgatja, rövid ideig automatikusan bekapcsol a világítás.
Edzett kristályüveg:
Az edzett kristályüveg kevésbé karcolódik.
Műanyag tokozás acél rámával:
Az óra tokja műanyagból készült. Egyes részei acél borítással védettek.
20 BAR nyomásig vízálló:
Az óra 20 BAR nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni, fürdeni nyugodtan lehet az órában, sőt vizisportokhoz is használható. Megfelel az ISO2281 szabványban leírtaknak.
Az akkumulátor töltöttségi szint kijelzés:
Van
Energiatakarékosság:
(a kijelző üres lesz az energiatakarékosság érdekében, ha az órát sötétben hagyja. )
Repülő üzemmód:
Van
Gomb működési hangja:
be / ki
Rezgés:
be / ki
Műanyagszíj:
Az óraszíj műanyagból készült.
Áramforrás:
Napelemes rendszer (szolár töltő rendszer), töltő rendszer, kompatibilis a vezeték nélküli töltőkkel (az A-típusú USB-csatlakozóval rendelkező készülék szükséges)
Méretek:
x x ( MxSZxV )
Súly:
101 gramm
Csomagolás:
Gyári doboz


Jelenlegi ára: 160 468 Ft
Az aukció vége: 2020-09-23 17:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése