2020. július 27., hétfő

Mamajoo 3 az 1-ben Digitális sterilizáló - Jelenlegi ára: 17 490 Ft


Méret:
17x17x24 CM
Gyártó:
Mamajoo
Típus:
Sterilizáló, Cumisüveg melegítő
Származási hely:
13253
Mamajoo 3 az 1-ben sterilizáló jellemzői: BPA mentesFtalát mentesMegfelel az EU-s és USA szabványainak. Gyors, és tökéletes higiéniát biztosít. Teljesítmény: 220V - 50 Hz, 100WHőfok: 100°C3 az 1-ben :
- Sterilizálás
- Ételmelegítés
- Cumisüveg-melegítésErgonomikus, levehető kialakítása, kompakt mérete egyszerű használatot és szállítást tesz lehetővé, akár utazás során Tej melegítésekor, amikor a belső hőmérséklet eléri a 40°C-ot, a termék jelzést ad és automatiksan stabilizálja a hőmérsékletet. Bébiétel melegítésekor, amikor a belső hőm. eléri a 70°C-ot, a készülék jelzést ad, és automatikusan stabilizálja a hőmérsékletet. Sterilizálási folyamat akkor kezdődik, ha a készülék eléri a 100°C-ot. A termék 10 percig működik, a folyamat befejezése után riasztásos hangjelzést fog hallani, majd automatikusan kikapcsol. Intelligens mikroprocesszorvezérlő technológiát használ. A folyamatok és jelek LCD kijelzőn láthatóak. Garancia : 2 év
Mamajoo 3 az 1-ben sterilizáló jellemzői: BPA mentesFtalát mentesMegfelel az EU-s és USA szabványainak. Gyors, és tökéletes higiéniát biztosít. Teljesítmény: 220V - 50 Hz, 100WHőfok: 100°C3 az 1-ben :
- Sterilizálás
- Ételmelegítés
- Cumisüveg-melegítésErgonomikus, levehető kialakítása, kompakt mérete egyszerű használatot és szállítást tesz lehetővé, akár utazás során Tej melegítésekor, amikor a belső hőmérséklet eléri a 40°C-ot, a termék jelzést ad és automatiksan stabilizálja a hőmérsékletet. Bébiétel melegítésekor, amikor a belső hőm. eléri a 70°C-ot, a készülék jelzést ad, és automatikusan stabilizálja a hőmérsékletet. Sterilizálási folyamat akkor kezdődik, ha a készülék eléri a 100°C-ot. A termék 10 percig működik, a folyamat befejezése után riasztásos hangjelzést fog hallani, majd automatikusan kikapcsol. Intelligens mikroprocesszorvezérlő technológiát használ. A folyamatok és jelek LCD kijelzőn láthatóak. Garancia : 2 évTisztítása: CSAK egy száraz ruhával tisztítsa meg az alapját, a kerek tertályt és fedelét. Belső alkatrészei mosogatógépben tisztíthatóak. Ne használjon antibakteriális tisztítószereket!

Jelenlegi ára: 17 490 Ft
Az aukció vége: 2020-07-28 05:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése