2020. április 26., vasárnap

Olívia natural krémdezodor geránium-levendula 100g - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Védd az egészségedet a dezodoroddal! Ez a természetes krémdezodor kizárólag szódabikarbónát és shea-vajat tartalmaz, így egyszerre hidratál és fejti ki nedvességmegkötő hatását. Nem tömíti el a pórusaidat, így az egészségedre sem jelent veszélyt. Gerániumolaj tartalma miatt kellemes rózsás-fűszeres virágillata van, így leginkább hölgyeknek ajánljuk. A levendulaolaj tartalma miatt pedig fertőtlenítő hatású.
Használat
A tégelyből vegyél ki egy borsónyi darabot és melegítsd fel a kezedben, majd kend a hónaljadra.
Ez a krémes, könnyed dezodor úgy hat, hogy inkább illatosít, és semlegesíti a szagokat, mintsem, hogy eltömítené a pórusaidat, azonban a hozzáadott szódabikarbóna vízmegkötő hatásának köszönhetően mégis enyhe izzadásgátló hatással bír.
Garantáltan parabén-, alumínium-, cinksó- illetve mindenféle kémiai vegyülettől mentes, 100%-ban természetes anyagokból összeállított dezodor.
12 órán át véd a kellemetlen testszagok ellen.
Ezzel a dezodorral elősegítheted, hogy a méreganyagok természetesen tudjanak távozni a szervezetedből.
Tárold szobahőmérsékleten, védd a közvetlen napfénytől és a hőségtől, mert könnyen olvad!
Összetétel:
Sodium Bicarbonate (szódabikarbóna), Buttyrospermum Parkii Butter (shea-vaj), Zea Mays Starch (kukoricakeményítő), Theobroma Cacao Seed Butter (kakaóvaj), Pelargonium Graveolens Oil (gerániumolaj), Lavandula Angustifolia Oil (levendulaolaj), Tocopherol (E-vitamin), Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Citronellol*. *természetes illóolaj komponensek.


Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2020-04-26 17:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése