2019. december 28., szombat

Huawei Mate 20 Pro 4G 128GB blue EU - Jelenlegi ára: 171 800 Ft

Huawei Mate 20 Pro 4G 128GB
 
 
Ikonikus dizájn | Az esztétikum és az innováció találkozása
Alkoss képet a világról!  Az ikonikus négyszögletű keretbe foglalt tripla Leica kamera és a vaku hűen követi a Mate sorozatra jellemző, középpontba helyezett, egyszerű kamerakialakítási koncepciót, és ezzel a HUAWEI Mate 20 telefonnál is biztosítja a már jól megszokott esztétikumot. Tárd szélesre az ablakot, és fedezd a fel a világot.
 
 
 
 
Igazi remekmű
Valódi mestermunka tökéletesre kidolgozott 3D-üvegből, finom ívekből és a telefon készülékházába olvadó illesztésekből. A harmonikus érintés szimfóniája a kezeid között.
 
 
Ejtsd rabul a fényt
A természet gazdag színei inspirálták a HUAWEI Mate 20 készüléket. A fény gyönyörűen csillan meg a készülék viharkék hátlapján, egyedi hiperoptikás mintázatú csillogást hozva létre. Ez a különleges üvegfelület csúszásmentes, és taszítja az ujjlenyomatokat.
 
 
 
 
A művészet egyensúlya
A HUAWEI Mate 20 Pro vonalai és funkciói ugyanúgy olvadnak egymással harmóniába, mint a műalkotásokban. Tetszetős kialakítása miatt a mérete ellenére öröm a telefonra nézni és kézbe venni.
 
 
A világ egy nagy játszótér
Az élet felfedezés. Vidd magaddal a HUAWEI Mate 20 Pro telefont, akár ragyog a nap, akár borús az ég. Az IP68 besorolású víz- és porállóság azt jelenti, hogy nem kell aggódnod, ha a telefonra ráborul vagy ráfröccsen egy kis folyadék.
 
 
 
 
Teljesítmény | Soha nem látott erő és intelligencia
A korszerű és rugalmas többmagos CPU-és GPU-architektúra alkalmazásával jelentősen megnövekedett a készülék feladatvégzési és műveleti sebessége. A kettős neurális feldolgozóegység (DUAL-NPU) egyik része masszív AI-számításokat végez, míg a másik konkrét feladatokra összpontosít, óriási hatékonyságnövekedést és drasztikusan jobb felhasználói élményt hozva létre.
 
 
A világ első számú 7 nm-es mobil MI lapkakészlete
A Kirin 980 iparágvezető 7nm-es feldolgozási technológiája közvetlen sebességjavulást és nagyobb energiahatékonyságot eredményez.
 
 
75%-kal jobb CPU-teljesítmény
46%-kal jobb GPU-teljesítmény
 
 
58%-kal jobb CPU energiahatékonyság
178%-kal jobb GPU-energiahatékonyság
 
 
A lehető legnagyobb sebesség
A HUAWEI Mate 20 Pro a világ első 1, 4 Gbps LTE Cat. 21 okostelefonja, amely akár 1733 Mbps3 Wi-Fi letöltési sebességet is támogat. Élvezd a gyors, zökkenőmentes adatkapcsolatot bárhol, bármikor.
 
 
Pontos GPS
Az L1& L5 kettős frekvencia egyidejű felhasználásával a HUAWEI Mate 20 Pro telefonnal mindig pontosabban és könnyebben találhatod meg az úti célt, még a felhőkarcolókkal vagy bonyolult útelágazásokkal övezett városközpontokban is.
 
 
Energia | Hosszabb, biztonságosabb, gyorsabb
Masszív kapacitás.  A hosszú üzemidő mindig is a Mate sorozat jellemzője volt. A nagyobb, 4200 mAh-s akkumulátor az intelligensebb AI-teljesítménykezeléssel biztosítja a szükséges hátteret a mindennapi munkához és a szórakozáshoz.
 
 
 
 
Megbízható erőforrás
A 40 W-os, biztonságos gyorstöltési rendszert igazoló TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező HUAWEI szupergyors töltés a HUAWEI Mate 20 Pro telefont erős, megbízható társsá teszi. A készülék akkumulátora 30 perc alatt akár 70%-ra is feltölthető.
 
 
Szabadulj meg a vezetékektől
A TÜV biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező 15W-os vezeték nélküli gyorstöltéssel gyorsan, a vezetékek jelentette kötöttségektől mentesen, biztonságosan töltheted fel a telefonod. Ez többé nem egy futó hóbort, hanem maga a jövő.
 
 
 
 
Vezeték nélküli fordított töltés
A HUAWEI Mate 20 Pro lenyűgöző akkumulátorával és vezeték nélküli fordított töltési funkciójával fel tud tölteni más lemerült eszközöket. A baráti összejövetelek alkalmával az ismerőseid hamar rászoknak majd a telefonodra.
 
 
 
 
Tripla Leica kamera | Engedd szabadjára a kreativitásod!
 
 
 
 
Új tripla Leica kamera
Az új, mesterséges intelligencián alapuló tripla Leica kamera olyan lenyűgöző módon fedi fel minden egyes fényképen az élet drámai szépségét, színeit és gazdag összetettségét, hogy elakad a lélegzete.
Az eltérő helyzetekhez kialakított kamerák közül a 40 MP-es fő RGB-objektív gondoskodik a fényképek részletgazdagságáról, a 8 MP-es teleobjektívvel a távoli témákra tud ráfókuszálni, az új 20 MP-es Leica ultraszéles látószögű kamera pedig tökéletes megoldás tájképekhez és makrókhoz.
 
 
 
 
Alkoss tágabb képet a világról
Ne hagyd, hogy a kamera korlátozza a látásmódod. A Leica ultraszéles látószögű objektívjével impozánsan széles perspektívában készíthetsz képeket még szűk helyekről is.
 
 
 
 
Lépj közelebb
Örökíts meg olyan részleteket és meglepő vonásokat, mint soha korábban. A Leica ultraszéles látószögű kamerával már 2, 5 cm-ről is készíthetsz extrém közeli képeket. Fedezd fel a világot új perspektívából.
 
 
Fényképezés a mesterséges intelligencia segítségével
A még korszerűbb, 1500 témát és 25 kategóriát felismerni tudó mesterséges intelligenciával támogatott fényképezés mostantól már külön tudja választani egy adott fényképen belül a témákat és a jeleneteket. A készülék automatikusan és pontosan állítja be a színeket, a fényerőt és a kontrasztot, pontosan úgy, mintha egy festő keverné ki a tökéletes színeket a festőpalettájáról.
 
 
 
 
Ejtsd rabul az éjszakát
A HUAWEI korszerű, mesterséges intelligenciát alkalmazó képstabilizálását használó HUAWEI Mate 20 Pro éjszakai módjával hitetetlenül elmosódásmentes és éles képeket készíthetsz szabad kézből még gyenge fényviszonyok mellett is. Az éjszakai mód a nagy kontrasztú témákat is ki tudja egyensúlyozni, és így minden körülmények között hihetetlen képeket készít.
 
 
 
 
AI filmműv­észet | Készíts olyan videókat, mint egy filmrendező
 
 
 
 
Teremts a színekkel hangulatot
A filmekben a színek érzelmi kapcsolatot teremtenek a nézőkkel, és mostantól Te is számos különböző szűrő közül választhatsz. Például: friss, vintage, valós idejű háttérelmosás és -kiiktatás. A mesterséges intelligenciát alkalmazó Portrészín észleli az embereket, és kiszürkíti a hátteret, hogy ezzel művészi hatású filmeket lehessen készíteni.
 
 
 
 
Rendezői változat
Az AI videószerkesztő képes az arcok felismerésére, és a legjobb részekből külön videoklipeket tud készíteni mindenki számára - így időt és fáradtságot takaríthatsz meg, ha meg szeretnéd vágni a felvételt a szeretteid számára a legjobb pillanatok megosztásához.
 
 
 
 
AI filmkészítési mód
Ahhoz, hogy még filmszerűbb videókat készíthess a telefonnal, a HUAWEI Mate 20 Pro a klasszikus mozivászonnak megfelelő 21: 9-es képarányt és HDR rögzítési lehetőséget biztosít egyedülállóan tiszta, magukkal ragadó videók készítéséhez.
 
 
Biometrikus technológia | Duál biometrikus innováció ? szabadítsd fel az élet lehetőségeit
 
 
3D-s készülékzár-feloldás arc alapján
Hatalmas ugrás a pontosságban és biztonságban. A több mint 30 000 pontot feldolgozni képes 3D-s mélységészlelő kamerának köszönhetően a HUAWEI Mate 20 Pro könnyedén felismer Téged, és egy másodperc töredéke alatt feloldja a telefon zárolását. Az arcazonosítóval biztonságosan hozzáférhetsz a lezárt alkalmazásokhoz és személyes adatokat tartalmazó privát képernyőhöz is.
 
 
Keltsd életre a játékát
Olvass be egy játékot a 3D-s mélységészlelő kamerával, és hozz létre egy élő AI modellt. Nem csak képeket készíthetsz róla, hanem felvehetedazt is, ahogy halad vagy táncol az asztalán. Élvezd ki az interakcióban rejlő szórakoztató lehetőségeket, és oszd meg a barátaival.
 
 
 
 
Mutasd meg a mókás oldalad
Fejezd ki pontosan az érzelmeid a szórakoztató 3D-s élő Emojikkal. Vagy próbáld meg valaki más arcát megeleveníteni a saját gesztusaiddal. Néha a legegyszerűbb dolgok megosztása csalja a legnagyobb mosolyt az arcokra.
 
 
Képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó
Az ergonomikus kialakítással és a dinamikus nyomásérzékelési technológiával elég csak felemelned az ujjad, és megérintened a képernyőt, a lezárt telefonod pedig biztonságosan és azonnal feloldásra kerül.
 
 
 
 
EMUI | Hagyd, hogy a természet is csatlakozzon a minőségi élethez
Öleld magadhoz az életet.  Fedezd fel a természet apró részleteit, és ahogy ezek visszatükröződnek az új EMUI 9. 0 felhasználói felületen. A leegyszerűsített felhasználói felülettel és interakciós lehetőségekkel még korszerűbben és gördülékenyebben használhatod a mobiltelefonod, így az még könnyebben megtalálja a helyét az életedben.
 
 
 
 
Vágd zsebre az enciklopédiát
Tégy eleget a világ felfedezése iránti kíváncsiságodnak egy egyszerű beolvasással. A HiVision használatával árukról, látványosságokról és híres festményekről egyaránt információkat kaphatsz. A HiVision a térfogatuk alapján az ételek kalóriatartalmát is mérni tudja, így segítve Téged az egészséges táplálkozásban.
 
 
Vásárolj okosan
A hosszú érintések varázsa. Nyomd meg hosszan egy termék képét, ha azt szeretnéd, hogy megjelenjenek a vezető internetes áruházak hozzá vezető hivatkozásai. A vásárlás ezzel még gyorsabbá válik.
 
 
Vezeték nélküli kivetítés
Szabadulj meg a vezetékektől. A HUAWEI Mate 20 Pro lehetővé teszi projektprezentációk, játékok vagy videók azonnali kivetítését egy nagyobb képernyőre, amivel teljessé válik a megosztás élménye. A PC-üzemmód használatától függetlenül továbbra is tudsz üzeneteket küldeni, vagy telefonhívásokat lebonyolítani úgy, hogy közben a készülék gondoskodik arról, hogy ezek bizalmasak maradjanak.
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 171 800 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése