2019. november 29., péntek

HECHT 1822 inverteres hegesztőgép 180 A MMA (HECHT1822) - Jelenlegi ára: 61 790 Ft

HECHT 1822 inverteres hegesztőgép 180 A MMA(cikkszám: HECHT1822)Raktári státuszRendelésre! Szállítás: 10 munkanapRövid ismertetőA könnyű Hecht 1822 inverteres hegesztő használata alkalmas a ház körül vagy a műhelyekben történő munkavégzésre. A munka még könnyebbé tétele érdekében az inverter Hot-Start funkcióval rendelkezik, ami az elektróda még könnyebb meggyulladását teszi lehetővé. Az Anti-Stick funkció megakadályozza, csökkenti az elektróda ragadásának kockázatát. A kényelmes fogantyúval szerelt és a könnyű, mindössze 5, 4kg súlyú hegesztőgépet bárhová könnyen lehet szállítani. A potméter segítségével állítható a hegesztőáram 20 és 180A közötti tartományban. TermékleírásA könnyű Hecht 1822 inverteres hegesztő használata alkalmas a ház körül vagy a műhelyekben történő munkavégzésre. A munka még könnyebbé tétele érdekében az inverter Hot-Start funkcióval rendelkezik, ami az elektróda még könnyebb meggyulladását teszi lehetővé. Az Anti-Stick funkció megakadályozza, csökkenti az elektróda ragadásának kockázatát. A kényelmes fogantyúval szerelt és a könnyű, mindössze 5, 4kg súlyú hegesztőgépet bárhová könnyen lehet szállítani. A potméter segítségével állítható a hegesztőáram 20 és 180A közötti tartományban. A hegesztési feszültség 27, 2V, nyitott árami feszültség 20V. Az inverter szabványos 230V / 50Hz hálózatról működtethető. A Hecht 1822 fel van szerelve túláram védelemmel, túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus kompenzációval a hálózati feszültség ingadozásával szemben. A hegesztő elektródák átmérője 1-4mm. Az inverter tartozéka egy földelő kábel rögzítővel, egy elektróda tartó kábellel, egy drótkefe kalapáccsal és egy kulcs.  A hegesztőpajzs a készüléknek nem tartozéka, külön kell megvásárolni. Tápellátás: 230V / 50Hz
Műszaki adatokTeljesítmény igény: 7 kVAHegesztő áram: 20-180AHegesztő feszültség: 27, 2VMűködési ciklus: 180 A - 40% / 139A - 60% / 113A - 100%Elektróda átmérő: 1. 6-4 mmTömeg: 5, 4 kgHegesztési magyarázatok: MMA funkció (Manual Metal Arc):
A kézi ívhegesztés, vagy más néven bevont elektródás ívhegesztésként is ismert. Ez a legrégebbi és legsokoldalúbban használható a számos hegesztési eljárás közül.
A hegesztési ív az elektróda (pálca) és a munkadarab között jön létre. Az ív által létrehozott magas hőmérséklet hatására az elektróda és a munkadarab megolvad, így létrejön maga a hegesztés. A hozaganyagot meg kell védeni, el kell szigetelni a környezetben lévő oxigéntől. Hegesztés közben ezt a védelmet az a gáz biztosítja, ami az elektródát borító réteg elégése során képződik. A hegesztési varrat kihülése alatt a védelmet a varraton hátramaradt salak végzi el. Ezután a salakot eltávolítjuk.
Számos fajtája létezik a bevont elektródáknak: Rutilos, bázikus, cellulózos, savas és ezek keverékei.
Az elektróda bevonata     fontos a hegesztési folyamat stabilitása miattfügg a hegesztendő anyag összetételétőlmeghatározza a salak jellemzőit, a hegesztés minőségét és az elvégzett munka eredményétInformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 61 790 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése