2019. október 30., szerda

KORDZ EVS-R 4K UHD THX 1.8m 2.0 HDMI PRÉMIUM kábel - Jelenlegi ára: 34 500 Ft

KORDZ EVS-R 4K UHD THX (MINŐSÍTÉS), PROFESIONÁLIS, PRÉMIUM HDMI 2. 0 KÁBEL 1. 8m. Kifogástalan, újszerű állapotban!
A Kordz EVS-R nagysebességű HDMI-kábel 28 AWG-es szupervezetőt alkalmaz.  Mindegyik ezüstözött (2% -os térfogat), hogy a bőr hatását kiváló jelátvitelre használja, ami nagyobb hűséget és dinamikát eredményez a PCM / HD hangzásban, és támogatja a következő generációs 60 kép / mp-es UHD videót.  Támogatja az összes 3D formátumot, a HDMI Ethernet csatornát és az Audio Return Channel csatornát.
A Kordz az EVS-R bizonyítja, hogy felgyorsítja az átlagos telepítési időket és enyhíti a rettegett hívásokat a HDMI hibaelhárítási igények csökkentésével.  Minden egyes kábel Bit Error Rate (BER), amelyet a gyártósoron teszteltek annak biztosítása érdekében, hogy ez ne csak működik, hanem a kívánt sávszélességen.
Az EVS-R tömör vezetékek 2, 5-szer nagyobbak, mint általában a HDMI kábelek, ami 60% -kal több felületet eredményez.  Ez gyorsabb digitális bitemelkedési időt jelent, ami drasztikusan növeli a sávszélességet.  Ezenkívül az EVS-R fővezetékeit tiszta ezüst felületén (a vezető térfogatának 2% -a) bevonják a bőrhatás természetes jelenségének kihasználására, ami azt jelenti, hogy a jel túlnyomórészt ezüstön halad át.  A jó videó a pontos pixel színmeghatározásokon alapul, helyes vagy rossz, míg a hangot mindenféle finomság befolyásolhatja a hullámformában.  A nagyobb felületi és ezüstbevonat kiváló időzítési pontosságot biztosít, ami kiváló PCM és HD hangteljesítményt eredményez.
THX® Certified 4K Interconnect
A THX® Certification a HDMI® megfelelőségi teszt specifikáción (CTS) túlmutató, 75 tesztet tartalmazó szigorú csomagot tartalmaz, beleértve a nagy sávszélességű stabilitást 18Gbps-ig (aggregált adatátviteli sebesség), a megbízható interoperabilitást, a referencia-csatlakozó illeszkedést és az általános prémiumépítési minőséget.  Ez a bolygó legszélesebb körű kábelvizsgálati rendszere, amely igazolja a kábelek legjobb elérhetőségét.
Leírás:
Kordz EVS-R HDMI kábel
Hossz: 1. 8m
4K / 60 UHD maximum 12 bites 4: 2: 2 színben, 16 bites 8-bites 4: 2: 0 vagy 8 bites RGB
10. 2G et 18G Deep Color,  1080p / 60 Full HD 3D
Compatible HDR
legfeljebb 30, 2 csatorna HD audio @ 192kHz 24 bites vagy DSD
Audio Return Channel, egyszeri és közös mód
HDMI Ethernet csatorna.
 HDMI 2. 0 
A 24 N-os, 20N-os bérmeghajtással aranyozott cink ötvözet héja csökkenti a zárolás szükségességét
Halogénmentes elektromos szigetelő réteg
Az indukciós forrasztott érintkezők a legjobb terminálok közötti egyenletességet, alacsony jitter-teljesítményt és száraz ízületeket nem biztosítják.  A minimális kapacitást nem tartalmazó burkolat
A rézfólia árnyékolás blokkolja a káros EMI & RFI-t
Extrudált és eloxált kompakt, alumínium héj maratott logókkal.  Rendkívül könnyű és erős
Halogénmentes csatlakozó rögzítő és integrált feszültségcsökkentő
Nagy hatású, magas hőálló, halogénmentes kábelköpeny.  A laza burkolat nagy sávszélességet biztosít a kábel hajlításánál is.  A prémium anyagok hihetetlenül könnyű súlyt eredményeznek.
A Kordz cégről
A Kordz-t 2003-ban alapították Ausztráliában, hogy az egyedi és kereskedelmi AV telepítési közösség speciális igényeit kielégítse, megbízható megbízható nagyfelbontású csatlakozási megoldásokkal.  Azóta az évek óta a Kordz jól elismert, több díjat nyert márkanévsé fejlődött, amely 2005-ben a HDMI Adopter taggá válása óta különösen megbízható, hosszú távú HDMI-jére specializálódott. a minőségi gyártás és az oktatás támogatása, amelyek mindegyike kulcsfontosságú a telepítők sikeres termékintegrációjának.


Jelenlegi ára: 34 500 Ft
Az aukció vége: 2019-11-19 19:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése