2019. szeptember 26., csütörtök

Ritkaság!Gyönyörű bicolor számlapos August Reymond (ARSA) Extra óra az 1940-es évekből (Unitas196) - Jelenlegi ára: 27 5


August Reymond, ARSA
Auguste Reymond Több mint egy évszázada 1898 óta készít órákat. Kis manufaktúra a svájci Tramelanban. A mai napig egyedülállóan magas a kézi munka aránya. Az összeszerelés és az óratokok utópolírozásán túl még egy sor egyéb műveletet végeznek kézzel az órásmesterek az Auguste Reymondnál. A cég filozófiáját két szóval lehet kifejezni: tisztesség és kreativitás. Az óragyártás egy olyan "művészet" ahol a "műnek" meg kell felelnie a technikai és esztétikai követelményeknek is. Az órának tökéletesen kell működnie, hogy alapvető időmérő funkcióját pontosan ellássa, ugyanakkor ékszerről is beszélünk, amely érzelmi értéket hordoz.
Gyűjteményből kihagyhatatlan de hordásra is kiváló gyönyörű  állapotú August Reymond, ARSA Extra óra 15 köves caliber Unitas196 szerkezettel kb az 1940-1950-es évekből szép bőr szíjjal.
Swiss made!
Igazi nagyon ritka kihagyhatatlan gyűjtői  darab!!
Gyönyörű egységesen patinás bicolor számlap szép indexekkel. Szép mutatók. Karc mentes plexi. Szép tok acél hátlappal. Mechanikus  szerkezete teszi dolgát  működik. Igazi gyűjteményi darab lehet de hordásra sem utolsó ez a gyönyörű és nagyon ritka ARSA óra óra. A képek magukért beszélnek. Mérete : 36mm korona nélkül.
Óráimnál tok polírozás krómozás ródiumozás aranyozás mutatók foszforozása 7 munkanapon belül megoldható.
Pontosság, járástartalék, megbízhatóság nem vizsgált, így erre garanciát nem tudok vállalni, ha az óra nem működik arra külön a leírásban felhívom a figyelmét.
Jó licitálást, kérem tekintse meg egyéb termékeimet is, a "; felhasználó további termékei"; -re kattintva
Posta: 700 forint elsőbbségi ajánlva bubis borítékban.


Jelenlegi ára: 27 500 Ft
Az aukció vége: 2019-10-06 18:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése