2018. július 28., szombat

Monin Cukormentes Eper szirup (Sugarfree strawberry) 0,75L - Jelenlegi ára: 5 216 Ft

Monin Cukormentes Eper szirup (Strawberry) 0, 75L
 
A Monin Eper szirup ugyanúgy egyike volt az első kifejlesztett szirupoknak, mint a diétás szirupok sorában a Monin cukormentes Eper szirup, mely ugyanazt a kellemes, frissítő nyári ízt hozza el, mint elődje.
Monin Cukormentes Eper szirup (Strawberry) 0, 75L
 
Eredete
 
A tavasz első gyümölcse, a kerti eper az egész világon termelt, azonban nagy valószínűséggel elsőnek Grancia Brittany városában nőhetett az 1750-es években. Az eper íze kedvelt a különféle tejtermékekben -  például a jégkrémekben, shakekben, smoothiekban és a különböző joghurtfélékben. Egy különleges felhasználási módja az epernek a joghurttal és tejszínnel való elkeverés és fogyasztás, melyet hírhedten az Angliai Wimbledonban megtartott Tenisz Kupán fogyasztanak. Ez a gyönyörű piros gyümölcs sokszor piskóták kedvelt tölteléke is, keverve valamilyen krémmel és tejszínhabbal, de sok esetben készül belőle lekvár is.
 
Adja Ön is a nyár ízét italaihoz a cukormentes Monin Eper sziruppal, melyből készíthet könnyed desszertitalokat, koktélokat, frissítő limonádékat, és ínycsiklandó tejes shakeket is, természetesen minezt teljesen büntetlenül, diétásan!
 
Szín
 
Erőteljesen piros.
 
Ízvilág
 
A friss eper gazdag illata és annak bársonyos, lekváros íze jellemzi a cukormentes Eper szirupot.
 
Felhasználási ötletek
 
A Monin cukormentes Eper szirup egy rendkívül könnyedén kombinálható szirup ízesítés, mely emiatt széles körben felhasználható. Tökéletes íz élményt kaphatunk, ha a Monin cukormentes Eper szirupot Monin Fagyasztott Menta vagy Mojito Menta sziruppal keverve adjuk italainkhoz. Ha valódi diétás élvezetre vágyik, akkor a cukormentes Epres Mojito lesz a kedvence!
 
 
 
 
Összetevők:
víz
eritrit
citromsav
cellulóz gumi
természetes aroma
szukralóz (Splenda édesítő)
természetes és mesterséges eper ízfokozók
piros színezék
konzerváló


Jelenlegi ára: 5 216 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése