2018. május 28., hétfő

Solar Buzz kill napelemes rovarcsapda - rovarírtó UV fénnyel - Jelenlegi ára: 2 490 Ft


Tartsa távol otthonától a bosszantó rovarokat!
Ön is tapasztalta már, hogy házát nyáron szinte megtámadják a rovarok, bogarak és szúnyogok? A kéretlen látogatók azt hiszik, hogy Ön és az otthona hívogató kánaán? Üldözik, bosszantják és megcsípik?
Önnek a Solar Buzzkill napelemes rovarcsapdára van szüksége, amely egy olyan egyszerű, de hatékony készülék, amelynek kék UV fénye magához vonzza a rovarokat, az elektromos vezeték pedig elkábítja őket. A Solar Buzzkill biztonságosan, higiénikusan és vegyszermentesen számol le a rovarokkal -bent és kint egyaránt.
Elpusztítja a leggyakoribb, ház körüli, repülő rovarokat
A Solar Buzzkill napelemes rovarcsapda leszámol a házba berepülő legtöbb rovarral, amelyek nappal csak idegesítőek, de éjszaka már csípnek is.
A nap energiáját használja, elemek nélkül biztosít Önnek védelmet
A Solar Buzzkill napelemes rovarcsapda korszerű technikával működik, napközben a napsugarakból energiát állít elő, ezzel tölti fel magát, így nincs szüksége sem áramra, sem pedig elemekre.
Csak rögzítse az ablakra a szuper tapadókorongok segítségével, és hagyja, hogy a készülék feltöltődjön a napfénnyel.
Az UV fény magához vonzza a rovarokat, az elektromos szálak pedig elkábítják őket
A Solar Buzzkill egy rendkívül korszerű rovarirtó készülék, amelynek magas intenzitású kék UV fénye vonzza a rovarokat.
A rovar a készülékhez érve átrepül a műanyag nyílások között, ahol a feszültség alatt levő fémszálak gyorsan és hatékonyan elkábítják.
Bárhol használható
Kis méretének és a 4 tapadókorongnak köszönhetően a készülék könnyen szállítható, és szükség szerint bárhol használható.
Ezért nélkülözhetetlen kelléke lesz a családi piknikeknek, a szabadtéri programoknak és a csodálatos esti, kerti partiknak. Használja bárhol, ahol védekezni kell a rovarok ellen, még a nyaralásra is magával viheti! A Solar Buzzkill napelemes rovarcsapda nyugodt éjjeleket és pihentető alvást biztosít.
Többé nincs szükség veszélyes vegyszerekre
Bárhol is van, a Solar Buzzkill napelemes rovarcsapda állandó védelmet nyújt Önnek és családjának a veszélyes rovarok ellen. Intsen búcsút az idejétmúlt légypapírnak, a légycsapóval és gyertyával zajló üldözésnek, hiszen ezek a módszerek amúgy sem érnek sokat. Ma már senki sem használ szívesen sprayket és veszélyes vegyszereket, különösen nem gyerekek és kisállatok közelében, tehát hagyja Ön is, hogy a Solar Buzzkill költséghatékonyan és környezetbarát módon tegye a dolgát.


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 18:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése