2017. december 25., hétfő

iBlue Smart Gate - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Blue Gate: Biztonság és kényelem, egyetlen érintésre
Az iBlue Gate segítségével a felhasználók könnyedén és biztonságosan irányíthatják elektromos kapujuk, garázsajtójuk mu? ködését okostelefonjukról Bluetooth 4. 0 kapcsolaton keresztül. Akár szállodákban, közintézményekben, irodaházakban is szabályozhatja - egyedi jogosultságok alapján - a munkatársak, vendégek mozgását. Ezt az iBlue virtuális kulcsmegosztási technológiája biztosítja.
“ Minden kulcs egy helyen”
Az okostelefonos alkalmazással egyszerre több iBlue Gate-el felszerelt kaput irányíthat. Minden virtuális kulcshoz saját színt, nevet és képet rendelhet.
“ iBeacon kompatibilis”
Az iBlue Gate további nagy előnye, hogy iBeacon™ kompatibilis. Ha garázsajtaja felé közeledik autójával, az applikáció automatikusan feltűnik telefonja kijelzőjén, ezzel is emelve az Ön komfortérzetét.  
“ Megosztás”
Az iBlue eszközök virtuális kulcsai megoszthatóak az applikáció segítségével, így családtagjai és ismero? sei is használhatják, egyedi jogosultságok alapján.
“ Applikáció”
A kapunyitó működtetéséhez szükséges ingyenes okostelefon alkalmazás iOS és Android operációs rendszerű készülék esetében az AppStore-ból / Play Store-ból tölthető le. Keresse az iBlue Smart Key applikációt!
“ Biztonságos technológia”
Az iBlue Gate Bluetooth 4. 0-ás kapcsolatot használ, aminek a bemérése rendkívül bonyolult, így nagyobb biztonságot ad, mint a hagyományos rádióferenkvenciával működő kapunyitók. A svájci fejlesztésű védelmi rendszer a bankkártyák esetében használt titkosításhoz hasonlóan, 128 bites kódolású.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-01-15 19:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése