2017. március 23., csütörtök

RFID kártya blokkoló védőtok - Jelenlegi ára: 990 Ft

RFID kártya blokkoló védőtok, RFID secure card case
A modern mágneskártya alapú rendszerekek előnyei mellett a biztonsági kockázatairól sem szabad megfeledkezni!
Belegondoltál már, hogy az érintés nélküli PayPass vagy PayWave fizetésnél a kártyát nem is kell beletenni a terminálba, sőt hozzáérinteni sem kell, elég közel vinni hozzá és már vonják is le a pénzt. Mindezt 5000Ft alatt PIN kód nélkül.  
Bármikor akár észrevétlenül megcsinálhatják ugyanezt, nem is muszáj a fizetned elég ha egy hackelt terminált közel érintenek a pénztárcádhoz. Hiába kapsz róla sms-t, a pénz már nincs a számládon, letiltani a kártyádat szintén teljesen felesleges, mert bármikor megismétlődhet.  
VÉDEKEZZ!!
Ez a tok megvéd! Tedd bele a kártyádat és csak fizetésnél húzd ki belőle, védve leszel minden hasonló jellegű támadás ellen! A tokon keresztül nem leolvasható a kártya.  
Jönnek a hasonló elven működő szeméyi igazolványok, ugyanígy járhatsz az adataiddal is!
Kiegészítő tanács:
Azt is mefigyelhetted, hogy magyar szokás, hogy nem elég, hogy elveszik a kártyádat érintés nélküli fizetésnél, és megfordítva odateszik a terminálhoz, innentől kezdve bárki vásárolhat a kártyáddal, mert láthajta (vagy kamera felveheti) a kártyán található összes adatodat és még a biztonsági háromjegyű kódodat is! Ne hagyd magad, ne add ki a kezedből a kártyát, ha mégis kiadod és az eladó teljesen buta módon megfordítva teszi oda a terminálhoz szólj rá!! Nyugaton hiába nyújtogatod a vezetéknélküli fizetéshez a kártyádat az eladónak ő nem veszi el, hanem mutatja, hogy hova tedd bele vagy azt, hogy hova kell hozzáérintened.  
A kártyát a pénz megérkezése után 1-2 napon belül tudom postázni!

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2017-04-13 11:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése