2017. január 29., vasárnap

AKCIÓ! Eredeti Huawei Color Band A1- fekete - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

HUAWEI A1 Color Band fitness aktivitásmérő leírása
Bolti forgalomban 13 ezer forintért árulják. Most itt kikiáltási áron, a bolti ár feléért!
Intelligens aktivitásmérő
Stílusos társ az egészségesebb hétköznapokért.  
A Huawei A1 Okoskarkötő egy stílusos, szupervékony, intelligens aktivitásmérő, akár 28 nap készenléti idővel.
A Huawei Color Band A1 izgalmas új funkciókkal érkezik. Az okoskarkötőkben megszokott aktivitásmérés, kalóriaszámlálás és ébresztés mellett a Band A1 képes az UV sugarak mérésére is. A strandoláshoz azonban nem csupán emiatt tökéletes, hiszen a Color Band A1 vízálló készülék, így 1 méter mély vízben 30 percig nyugodtan fürödhetünk, úszhatunk vele, és közben nem kell lemaradnunk a telefonunkra érkezett üzenetekről sem. A Color Band A1 emellett értesít bejövő hívásainkról is.
A Color Band A1-et 70 mAh-s akkumulátorral és energiatakarékos Bluetooth 4. 2 technológiával szerelte fel a gyártó, amelynek köszönhetően ez az okoskarkötő csaknem egy hónapig kibírja töltés nélkül.  
A készülék kompatibilis Android 4. 4 és iOS 7. 0, vagy ezeknél újabb operációs rendszerrel és Bluetooth 4. 1 vagy annál újabb bluetooth-al rendelkező okostelefonokkal.  
A Huawei emellett nagy hangsúlyt fektetett a designra is. A vékony, kecses okoskarkötő többféle színben lesz elérhető műanyag szíjjal, hogy a felhasználók azt választhassák, amelyik legjobban tükrözi személyiségüket. Az egyszerű, ám elegáns tok pedig strapabíró fémből készült.
Terméktulajdonságok
Fitness aktivitások elemzése- Az okostelefonodon edzés közben és edzés után is figyelheted, hogy éppen mennyi kalóriát égettél el. Mostantól tudni fogod mennyit ehetsz.
Az A1 Okoskarkötő ellenáll a vízcseppeknek és a pornak is. Bátran edzhetsz vele esőben is vagy hajthatsz át pocsolyákon a bicikliddel.
UV mérés- Mérd az UV sugárzást az A1 Okoskarkötővel és a telefonoddal. Mindig naprakész lehetsz, hogy milyen védelemre van szükséged a napsugarakkal szemben.
Fitness aktivitások követése
Egészségügyi adatok megosztása
Bejövő hívások/ üzenet értesítők - Az A1 Okoskarkötő rezgésekkel és villogással értesít a telefonra bejövő hívásokról, és sms-ről.
Okos ébresztő
Okoskarkötő kereső
Alvásfigyelés
Csomag tartalma: eredeti dobozában a fitnesskarkötő; magyar nyelvű használati utasítás+ mini USB kábel

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2017-02-03 21:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése